top of page
Image by Patrick Perkins

BRUGERPROCESSER

En baggrund i forskningsverdenen kombineret med mange års praktiske erfaringer fra både ind- og udland giver Rum & Adfærd en forståelse for rummets indflydelse og betydning på menneskers adfærd. Med et blik på både rummet og adfærden kan vi se muligheder og potentialer for ændringer og forbedringer, som organisationen endnu ikke selv har set. Det gælder både på arbejdspladsen og i læringsmiljøer. 


Vi har en dybdegående indsigt og viden om de potentialer, der ligger i at bruge rummet strategisk til at fremskabe den adfærd og arbejdskultur, der er mest hensigtsmæssig for alle. Med vores viden giver vi brugerprocessen et kvalitetsmæssigt løft, der skaber sammenhæng mellem visionen, rummet og adfærden i organisationen.


Ved at sætte fokus på rummets indvirkning på vores adfærd, (gen-)opdager vores kunder de løsninger, muligheder og potentialer, som de typisk ikke selv har set. Forankret i nutidens adfærd og fysiske rammer bringer vi således kunderne et skridt nærmere deres vision for fremtidens organisation.

Igennem de sidste 14 år har vi oparbejdet erfaringer med brugerprocesser indenfor blandt andet biblioteker, daginstitutioner, hospitaler, kontorarbejdspladser og skoler. Vores kunder er både offentlige og private organisationer. Vi indgår typisk i et samarbejde med en tegnestue, for at løse opgaven. 

Brugerprocesser copy: Text
bottom of page